Technisch expert jansen

Technisch Expert Jansen bv is een totaal installatiebedrijf voor elektra -, gas -, water – en cv installaties voor particulier, woningbouw en utiliteitswerken.

pieterman metaaldetectors

Op zoek naar een metaaldetector? Pieterman is dé specialist in metaaldetectors voor kinderen, beginners en professionals.

massagepraktijk het hogeland

Massagepraktijk Het Hogeland is gespecialiseerd in Ontspanningsmassage, Zwangerschapsmassage, Hotstone massage, Pijnzone massage, Bindweefselmassage, Fibromyalgie massage, TuiNa massage en Combinatie massage.

spar dekkers warffum

Sinds 2015 zijn wij de trotse eigenaren van onze SPAR in Warffum. Zodra je onze winkel binnenloopt komt de geur van ons warme warme brood en gebak je tegemoet.

Kameleon loopbaanbegeleiding

Gediplomeerd looptrainer en runningtherapeut

timmer- en onderhoudsbedrijf
conny brugge

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Conny Brugge uit Usquert is een klusbedrijf in Groningen. Voor alle timmerwerkzaamheden. Tevens ook aardbevingsschade herstelwerkzaamheden.

max lambers

Parktuinen, Boerderijtuinen, Boomgaard/fruithoek, Hagen, Nest en broedgelegenheid, Natuurlijke materialen, Inheems plantmateriaal, Snoeiwerk, Haardhout zagen, Graf onderhoud

poel natuursteen

Wij zijn de 3e generatie in het familiebedrijf van Poel dat sinds 1935 bestaat. Ons bedrijf aan huis bevindt zich in Den Andel vlak aan de Waddenzee met een prachtig uitzicht over de landerijen.

hbakker isolatie bv

Hbakker Isolatie is een jong en dynamisch bedrijf met meer dan 29 jaar ervaring. Wij richten ons voornamelijk op leiding-isolatie, luchtkanalen-isolatie en isolatie ten behoeve van warmte-, koude- en leidingsystemen. 

eetcafe ’t gemeentehuis

Laurens Slump

hoveniersbedrijf de wilde appel

Hoveniersbedrijf De Wilde Appel is een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van (bedrijfs-) tuinen. Een (bedrijfs-) tuin is meer dan een gazon, bestrating en een plant hier en een struik daar. 
De Wilde Appel is dé creatieve hovenier die uw wensen en ideeën inventariseert en dit vertaalt in de uitstraling van uw (bedrijfs-) tuin.

kantoor vreugdenhil

Persoonlijke aandacht is cruciaal voor een goede dienstverlening.  We stellen de klant altijd centraal.  Het is ons doel om de klant te ontzorgen. De menselijke maat vormt uiteraard altijd het uitgangspunt. We gaan uitsluitend voor maatwerk. Rapportages, adviezen en oplossingen zijn altijd afgestemd op individuele situaties. 

schildersbedrijf derk batema

Zelfstandig schildersbedrijf Derk Batema is actief op het Hogeland. Monumentenbezitters, boeren, winkeliers waarderen zijn vakmanschap. Naast schilderwerk zijn wij ook gespecialiseerd in glaszetten. Wij zijn voor alle werkzaamheden gecertificeerd.